PONOŠ PREDSTAVIO SVOJE SAVETNIKE: Jedan smatra da su Kosovo i Metohija dijaspora, drugog optuživali za zlostavljanje (VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2022. u 19:35

KANDIDAT opozicije za predsednika Srbije Zdravko Ponoš danas je otkrio ko će mu biti savetnici u slučaju da pobedi na izborima.

ПОНОШ ПРЕДСТАВИО СВОЈЕ САВЕТНИКЕ: Један сматра да су Косово и Метохија дијаспора, другог оптуживали за злостављање (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Veliku pažnju su izazvala imena akademika Dušana Teodorovića, koji je više puta govorio da Kosovo nije Srbija i sa nipodaštavanjem govorio o srpskim nacionalnim interesima.

Drugi kandidat je podjednako koloritan - profesor Čedomir Čupić, koji je optuživan za seksualno napastvovanje studentkinja.

Na slične bizarne planove opozicije već je upozoravao glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti" Milorad Vučelić.

- O ekonomiji ova prozapadna opozicija niti zbori nit romori. Tu temu i ekonomske rezultate su prepustili Vučiću. Kažu da neće da se zamajavaju lavirintima poreske politike i ciframa. Za prozapadnu demokratsku opoziciju u Srbiji ovo je podrazumevajuća opšta platforma koja se iz dana u dan njihovim izjavama i akcijama upotpunjuje. Ne stižu da je još potpuno izreknu i nametnu kao osnovnu temu izjašnjavanja na izborima 3. aprila. Možda im od neke pomoći bude ovaj mali pokušaj sistematizacije - pisao je Vučelić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ JASAN - Srbija je vojno neutralna i ne postoji to "nekad ili možda"! U NATO ne želimo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

VUČIĆ DANAS NA VOJNOJ VEŽBI: Predsednik prisustvuje taktičkoj vežbi „Vihor 2024“ na poligonu „Pešter“