DRAGO MI JE DA SAM POGREŠIO: Šapić - Nisam verovao da će se maketa Beograda na vodi pretvoriti u stvarnost

Novosti online

19. 02. 2022. u 12:09

ALEKSANDAR Šapić, prvi na beogradskoj listi „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“ danas je posetio aktiviste na štandovima Srpske napredne stranke na Savskom vencu na Promenadi.

ДРАГО МИ ЈЕ ДА САМ ПОГРЕШИО: Шапић - Нисам веровао да ће се макета Београда на води претворити у стварност

Foto: Novosti

Šapić je naveo da je Beograd kuća svih građana bez obzira na partijsku pripadnost i nastavićemo grad da menjamo zajedno.

- Mnogi, uključujući i mene, nisu verovali da će se maketa Beograda na vodi pretvoriti u stvarnost, u Beogradsku kulu, najvišu zgradu u regionu i promenadu, najlepše gradsko šetalište. Drago mi je što sam pogrešio i što nam pred očima izrasta ovo veličanstveno naselje- istakao je Šapić.

Šapić ocenjuje da je razvoj infrastrukture u proteklih par godina u Beogradu  izuzetan i da mora da se nastavi.

- Konačno se radi obilaznica, novi trgovi, ulice koje nisu rekonstruisane decenijama, a ako budem imao sreće da dobijem poverenje birača, obećavam da ću ih učiniti još ponosnijim na grad u kome žive i da ću doprineti da titula „Beograđanin“ bude simbol časti i poštovanja- zaključio je Šapić i dodao da je za dalji razvoj Beograda važno zajedništvo.

- Dokazaću da je saradnja ključna za bolje trotoare, bolje škole, bolje komšiluke za mlade porodice i kvalitet života i poštovanje koje naši penzioneri zaslužuju - rekao je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina