PONOŠ U TURISTIČKOJ POSETI KiM: Srpska lista o kampanji opozicije - "NJemu niko nije zabranio dolazak"

Novosti online

15. 02. 2022. u 18:43

SRPSKA lista saopštila je da je danas "takozvani kandidat opozicije" Zdravko Ponoš došao u turističku posetu Kosovu i Metohiji, uspešno nastavljajući praksu svojih prethodnika da ovaj prostor obilazi samo u sklopu kampanje, odnosno jednom u četiri godine.

ПОНОШ У ТУРИСТИЧКОЈ ПОСЕТИ КиМ: Српска листа о кампањи опозиције - Њему нико није забранио долазак

Arhiva Novosti

- Ono što je važno naglasiti je da Zdravko Ponoš, Đilasov kandidat, u svom obraćanju govori kako u Prizrenu nedostaje srpski jezik, svesno zaboravljajući da pomene povratak raseljenih i prognanih sa Kosova i Metohije. Naravno, ne iznenađuje da nije dao nijedan predlog šta treba uraditi za bolji život Srba na ovim prostorima, jer je plan opozicije samo kako doći do državne kase, a ne briga o narodu - navodi se u saopštenju Srpske liste.

- Najbolji odgovor na postavljeno pitanje je podatak kako Zdravku Ponošu niko iz Prištine nije zabranio posetu, kao što to redovno čini direktoru (Kancelarije za KiM) Petru Petkoviću, ministrima u Vladi Srbije, istaknutim sportskim i kulturnim radnicima…jednom rečju svima koji se bore za Srbe na ovim prostorima. Očigledno da Đilasov kandidat ima simpatije Prištine i naravno podršku - dodaju iz Srpske liste.

Zato je važno naglasiti da su Srbi sa Kosova i Metohije umorni od, kako navode iz Srpske liste, ovih političkih turista, mađioničara koji prodaju maglu, pokupe cirkusku šatru i odu dalje.

- Nama je potrebno da kao i prethodnih nekoliko godina na čelu Srbije bude državnik koji čuva i naš narod i mir, jača Srbiju ali i nas na Kosovu i Metohiji, nama je potreban lider kao što je predsednik Aleksandar Vučić koji je na svim izborima na ovim prostorima dobijao najveći broj glasova - dodaje se u saopštenju Srpske liste.

BONUS VIDEO: VUČIĆ JASAN - Srbija je vojno neutralna i ne postoji to "nekad ili možda"! U NATO ne želimo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati