MILJKO RISTIĆ KANDIDAT RADIKALA ZA GRADONAČELNIKA: Čuveni srpski kardiohirurg na izborima za prvog čoveka Beograda

Novosti online

14. 02. 2022. u 13:57

GRADSKI odbor Srpske radikalne stranke jednoglasno je odlučio da radikalski kandidat na predstojećim izborima za gradonačelnika Beograda bude prof. dr Miljko Ristić.

МИЉКО РИСТИЋ КАНДИДАТ РАДИКАЛА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Чувени српски кардиохирург на изборима за првог човека Београда

Foto: M.Vukadinović

Miljko Ristić je najbolji srpski kardiohirurg, istaknuti naučnik, profesor Medicinskog fakulteta i gostujući profesor na prestižnim svetskim univerzitetima, navode radikali. Dugogodišnji je član Srpske radikalne stranke.

Srpska radikalna stranka smatra da je prof. Miljko Ristić najbolji kandidat za gradonačelnika Beograda, čovek sa neophodnim iskustvom, znanjem i sposobnošću, kojem će rad na poboljšanju kvaliteta života građana Beograda biti na prvom mestu.

Briga o zdravlju svih građana, poboljšanje zdravstvenog sistema glavnog grada, izgradnja kanalizacione i vodovodne mreže, čime bi se prekinulo izlivanje kanalizacije u reke, sa ciljem da se stvori zdraviji životni ambijent u glavnom gradu, biće prioriteti Srpske radikalne stranke na gradskom nivou. Jedan od najbitnijih zadataka je sprovođenje brze i pristupačne legalizacije, čime bi se konačno rešio višedecenijski problem velikog broja stanovnika glavnog grada. Posebnu pažnju posvetićemo uvođenju reda u gradsku administraciju.

- Uvereni smo da će građani Beograda ukazati poverenje prof. Miljku Ristiću i listi Srpske radikalne stranke, a mi smo spremni da preuzmemo odgovornost za vođenje glavnog grada na kompetentan, domaćinski i odgovoran način - navode radikali.

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj nedavno je i najavio da će profesor Ristić biti kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju