LANČANI SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI KOD RUŠNJA: Povređena jedna osoba, formirane kilometarske kolone

Novosti online

27. 02. 2021. u 17:46

JEDNA osoba je povređena u lančanom sudaru tri vozila oko 16.20 sati na Ibarskoj magistrali, jedan kilometar od Rušnja u smeru ka Lipovici.

ЛАНЧАНИ СУДАР НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ КОД РУШЊА: Повређена једна особа, формиране километарске колоне

Foto: Depositphotos

- Došlo je do sudara dva teretna i jednog putničkog vozila. Vozač jednog vozila je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju - kažu iz MUP-a.

Kako nezvanično saznajemo, on je bio u svesnom stanju i nije životno ugrožen.

Na ovoj deonici Ibarske magistrale formirale su se kilometarske kolone vozila, javljaju vozači koji su se zatekli na licu mesta.

Iz MUP-a dodaju da je saobraćaj bio obustavljen u oba smera do 17 sati, da je sada obustavljen u smeru ka Čačku, te da se uskoro očekuje da bude normalizovan saobraćaj u oba pravca.

Crna tačka kod Rušnja

Na Ibarskoj magistrali već godinama unazad postoji nekoliko crnih tačaka. Jedna od tih je, kako su ranije rekli iz MUP-a, upravo kod Rušnja.

- I dalje je ubedljivo najopasnija Ibarska magistrala, a najviše saobraćajnih nezgoda događa se kod Rušnja, u blizini motela "Šarić", zatim u Vreocima i kod Šopića - rekli su MUP-u 2019 godine.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)