ZA DEČAKA KOJI JE RAZUMEO LJUDE I BIO TU ZA SVAKOGA: Porodica pozvala Nišlije da zapale sveću na mestu gde je Jovan "utonuo u san"

J.Ć.

23. 02. 2021. u 10:43

ЗА ДЕЧАКА КОЈИ ЈЕ РАЗУМЕО ЉУДЕ И БИО ТУ ЗА СВАКОГА: Породица позвала Нишлије да запале свећу на месту где је Јован утонуо у сан

Foto: Fejsbuk

U ZNAK sećanja na 18-godišnjeg Jovana porodica je pozvala sugrađane da na mestu gde je njegovo telo pronađeno, u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu, svako ko želi donese cvet ili zapali sveću u utorak 23. februara od 12 sati.

- Za dečaka koji je živeo ispred vremena. Za dečaka koji je razumeo ljude i njihove potrebe i uvek bio tu za svakoga. Za dečaka koji je nenametljive prirode i bučne mašte znao da svako biće upravo time odmah privije uz srce. Nažalost, njegov „san“ je trebao da se desi da se svi probudimo. Porodica bi volela da na mestu gde je „utonuo u san“, ko želi donese cvet za Jovana ili zapali sveću... I u narednih 40 dana učini svako od nas neko dobro delo. Nahrani osobu, nahrani životinju, spasi životinju, pokloni nekome pažnju, pošalje budi human-SMS, sasluša nekoga, čuje još više... Hvala vam... Vama koji ste bili deo njegovih 18 godina. Vama koji ste ga sada zavoleli. Vama koji ste ga brigom i molitvama za miran san pokrili. Jovane, mirno spavaj... Čuvamo te od zaborava... - napisali su organizatori skupa na „Fejsbuk“ stranici „Cvet za Jovana“ na kojoj je zakazan ovaj događaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)