OPSADNO STANJE U VRANJU: Policija čuva kuću Sarinog ubice, meštani u strahu

J.S.

21. 02. 2021. u 11:38

POLICIJA čuva kuću gde je ubica stanovao, dok se u Vranju i dalje traga za muškarcem koji je po svemu sudeći ubio Saru A. iz ovog grada.

ОПСАДНО СТАЊЕ У ВРАЊУ: Полиција чува кућу Сариног убице, мештани у страху

Foto: J.S.

Meštani dela grada koje se zove Donje Vranje bili su u šoku kada su noćas videli brojne policijske snage ovog jutra na početku ulice gde je ubica po izlasku iz zatvora stanovao.

Foto: J.S.

 

Na ulici se nalaze se policajci u pancirima, dok su komšije po kućama i na ulici gotovo  da nema nikog.

Svi strahuju jer je ubica još uvek na slobodi.

On je stanovao u jednoj sobi, a kako nam je ispričao gazda kuće, bio je redovan platiša i nije pravio nikakvih problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)