MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Detalji hapšenja zbog pokušaja ubistva u Resavskoj

Novosti online

17. 02. 2021. u 18:31

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su pokušaj teškog ubistva u Resavskoj ulici i uhapsili dve osobe.

МУЊЕВИТА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Детаљи хапшења због покушаја убиства у Ресавској

Foto: Depositphotos

N. I. (1981) tereti se da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, dok je N. T. (1992) osumnjičen za pomaganje u izvršenju ovog krivičnog dela. 

Sumnja se da je N. I., 21. januara ove godine, u ulazu u zgradu, ispalio više hitaca iz pištolja u pravcu dvadesetosomodišnjeg i četrdesetogodišnjeg muškarca. Tom prilikom ranjen je dvadesetosmogodišnjak, a N. I. je pobegao automobilom u kojem ga je čekao osumnjičeni N. T. 

Prilikom pretresa prostorija koje je koristio osumnjičeni N. I. pronađen je pištolj, kao i manja količina narkotika, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

N. T. se tereti i za krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprava, jer je, kako se sumnja, vozio automobil sa nepripadajućim tablicama.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)