ČUJU SE PUCNJI IZ PIŠTOLJA: Novi snimak ubistva Nikole Zečevića u Kragujevcu (VIDEO)

Novosti online

14. 02. 2021. u 18:03

NIKOLA Zečević zvani Zeka (38), koji je ubijen u petak uveče u glavnoj ulici u Kragujevcu, dok se približavao svom objektu "Vila Jelena", biće sahranjen suta u 14 sati na Varoškom groblju u ovom gradu.

ЧУЈУ СЕ ПУЦЊИ ИЗ ПИШТОЉА: Нови снимак убиства Николе Зечевића у Крагујевцу (ВИДЕО)

Foto Printskrin

On je smrtno ranjen i pogođen sa sedam metaka naočigled prolaznika.

Ubica ga je presreo na putu do obližnje pekare, u koju se zaputio da sinu kupi parče pice.

Kako se vidi na jednom od video zapisa, muškarac koji je nosio masku mu prilazi i odmah ispaljuje kišu hitaca, prvo četiri, a onda posle par sekundi još tri.

Kobni je zadat dok je ovaj već ležao na trotoaru. Nakon toga se napadač žurno udaljava dalje, dok prolaznici beže na drugu stranu. Sumnja se da je ubica imao i pomagača, koji ga je verovatno čekao u automobilu u susednoj ulici, tako da su na vreme pobegli sa mesta zločina.

Policija još uvek pregleda snimke sa okolnih video nadzora, kako bi mogla da poveže put bekstva nakon ove hladnokrvne likvidacije.

U nedelju se pojavio novi snimak, na kojem se čuju pucnji.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)