BEŽAO POLICIJE, BACIO HERION: Uhapšen mladić iz Kruševca

S. B.

12. 02. 2021. u 18:40

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su A. N. (33) iz okoline Kruševca koji se sumnjiči da je, bežeći od policije, bacio kesicu sa oko 48 grama praha za koji se sumnja da je heroin.

БЕЖАО ПОЛИЦИЈЕ, БАЦИО ХЕРИОН: Ухапшен младић из Крушевца

Foto: Depozit

A. N. se, kako se sumnja, prvo oglušio o policijsko naređenje da zaustavi „golf 5“ kojim je upravljao i nastavio da vozi pokušavajući da pobegne.

Patrola policije ga je ubrzo sustigla i uhapsila. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)