NOVA TAJNA VELJINA BAZA: "Novosti" na mestu gde su okoreli kriminalci kovali planove - evo gde se nalazi i šta smo sve pronašli tamo (FOTO)

V.Mitrić

08. 02. 2021. u 17:39

SELO Tršić, udaljeno od Loznice svega šest kilometara, u žižu javnosti dospelo je kroz crnu hroniku.

НОВА ТАЈНА ВЕЉИНА БАЗА: Новости на месту где су окорели криминалци ковали планове - ево где се налази и шта смо све пронашли тамо (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Ekipa "Novosti" je uspela da dođe do mesta gde su "bazu" imali Veljko Belivuk i njegova kriminalna grupa, kao i gde su upucavali snajpere. Očigledno je da su pažljivo birali da to mesto i ne bude, baš mimo sveta, ali sa malo sveta, da bi komotno mogli da čine ono što su naumili u decembru i januaru ove godine.

Za potrebu ove grupe Lozničanin Vlado Georgijev, bivši policajac interventne jedinice u Beogradu, koji je dobio otkaz u policiji, kupio je vikendicu, koja je na samom kraju puta, u rejonu šumskog kompleksa Planina, prema Ikonama. Znali su da ljudi tuda skoro i ne prolaze. Vidi se da je vikendica munjevito sređivana, posle kupovine, a nisu ni stigli da sklone silni otpad od renoviranja, a ni smeće. U blizini je jedna ruinirana zgradica koju nisu dirali.

Baš ispod vikendice su ogromna prostranstva šuma, gde su ovi okoreli kriminalci kalili pucajuću u bukve, hrastove, grabove. Na jednom delu vidi se i proplanak, koji liči, iz daljine, na deo nekog poligona.

VIše detalja čitajte u sutrašnjem štampanom broju "Večernjih novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)