PUCAO NA ĐAKE IZ VAZDUŠNE PUŠKE: Detalji incidenta na Voždovcu - povređeno dvoje učenika i još jedna osoba

B.B. - A.K.

05. 02. 2021. u 18:00

TOKOM časa fizičkog, oko 14.30 u dvorištu OŠ "Janko Veselinović" na Voždovcu, pucnjima iz vazdušne puške povređena su dva učenika i nastavnica, a na svu sreću, svi su zadobili lakše povrede, potvrdio je za "Novosti" direktor škole Dragan Stanković.

ПУЦАО НА ЂАКЕ ИЗ ВАЗДУШНЕ ПУШКЕ: Детаљи инцидента на Вождовцу - повређено двоје ученика и још једна особа

Foto: Arhiva

Od strane N.N. lica, učenik osmog razreda A.V. pogođen je u predelu leve butine, đak sedmog razreda S.R. u delu vrata, a asistent dece sa posebnim potrebama A.J. u leđa.

Prema rečima direktora škole Dragana Stankovića, učenik A.V. imao je podlive i crvenilo, a pomoć mu je ukazana u DZ "Voždovac".

On se posle posete lekaru vratio u u školu. Drugi učenik S.R. i nastavnica A.J. nisu tražili medicinsku pomoć, imali su crvenilo na mestu gde ih pogodila diabola.

- Odmah smo pozvali policiju, đaci i nastavnica su dali izjave - kaže Stanković - Verovatno je neko pucao iz vazudšne puške negde iz okoline. Oni nisu ni znali da su pogođeni, samo su osetili neko peckanje. 

Istraga će utvrditi ko je i zašto pucao. Na sreću, sve se dobro završilo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)