NAJTUŽNIJA SCENA NA TAMIŠKOM KEJU: Majka utopljenog dečaka ostavila tri stvari na mestu gde je vezao bicikl (FOTO)

A. Z. Klisurić

04. 02. 2021. u 13:22

MAJKA dečaka Dragana D, koji se utopio u Tamišu, danas je na mestu gde je njen sin poslednji put vezao bicikl zalepila njegovu sliku i krst, a ispod fotografije je zapalila sveću.

НАЈТУЖНИЈА СЦЕНА НА ТАМИШКОМ КЕЈУ: Мајка утопљеног дечака оставила три ствари на месту где је везао бицикл (ФОТО)

Foto: Novosti

Neutešna Danijela D. i danas u suzama sedi na keju, i pita se šta da radi i za šta da živi. Rekla je da će na mestu gde su izvukli telo njenog sina da postavi ploču sa njegovom slikom.

Ona će sutra preuzeti telo svog sina, a za sada nije poznato kada je sahrana.

Dečakova bivša devojka je juče zvala Danijelu da izjavi saučešće, ali joj slomljena žena rekla da više ne zove i ne dolazi.

Foto: Z. Jovanović

Otac utopljenog Dragana živi u Novom Sadu, i kako je istakla njegova majka, sin ga je nedavno posetio, da bi nakon povratka kući rekao da više neće ići tamo. On se prema Danijelinim rečima 13 godina nije interesovao za sina, ali mu je rekla da mu neće zabraniti da prisustvuje sahrani.

Podsećamo, dečak je nestao u utorak, oko 11 časova, a potraga je okončana u sredu popodne kada je njegovo telo izvučeno iz Tamiša ispod mosta na keju.

Sve do tada, njegova majka Danijela i drugovi nadali su se da će se negde pojaviti živ, iako je pre nestanka nekima nagovestio šta će učiniti. Navodno je ostavio oproštajno pismo u kojem je rekao da traži najbezbolniji način da sebi oduzme život. Dragan je bio dobar plivač, ali je u rancu imao kamenje.

Policija je tragala za Draganom i u noći između utorka i srede, ali ništa osim njegovog bicikla, koji je bio zaključan, nisu uspeli da pronađu. Njegova majka, koja je u sredu ceo dan provela na keju nadajući se čudu, ispričala je da je Dragan sa drugarima posle škole otišao da vozi bicikl. Brinuo ju je njegov nedavni raskid sa devojkom, sa kojom je bio samo mesec dana, ali mu je bilo teško zbog okončanja veze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)