OVO JE KUĆA U KOJOJ JE MUŽ UBIO ŽENU: Roletne spuštene, u dvorištu zavija pas, neverica među komšijama u Temerinu

NovostiOnline/Z.G.

03. 02. 2021. u 11:34

MEŠTANIN Temerina B. K. (67) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć, u porodičnoj kući, usmrtio svoju šezdesetčetvorogodišnju suprugu, zadajući joj više udaraca po glavi i telu, saopštio je MUP.

ОВО ЈЕ КУЋА У КОЈОЈ ЈЕ МУЖ УБИО ЖЕНУ: Ролетне спуштене, у дворишту завија пас, неверицa међу комшијама у Темерину

Foto: Printskrin NS uživo

Kako se dodaje u saopštenju, B. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu za krivično delo ubistvo, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim informacijama koje su preneli mediji, ubistvo se dogodilo sinoć oko 19 časova u porodičnom domu u Proleterskoj ulici.

Ništa ispred kuće ne ukazuje na to, da se tu samo nekoliko sati ranije dogodilo stravično porodično nasilje, prenosi NS uživo.

Na kući su spušene roletne, a sa kapije odjekuje lavež psa. Komšije koje smo zatekli na licu mesta, ne žele da pričaju, a na pomen ubistva samo odmahuju glavom u neverici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)