U SRBIJI UHAPŠEN MUŠKARAC SA MEĐUNARODNE POTERNICE: Interpol ga tražio godinama, evo šta mu se stavlja na teret

Novosti online

03. 02. 2021. u 10:40

PO MEĐUNARODNOJ poternici crnogorske policije u Republici Srbiji je uhapšena osoba koja se potražuje zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju koje je izvršeno 2018. godine u Bijelom Polju.

У СРБИЈИ УХАПШЕН МУШКАРАЦ СА МЕЂУНАРОДНЕ ПОТЕРНИЦЕ: Интерпол га тражио годинама, ево шта му се ставља на терет

Foto: MUP

Na osnovu međunarodne poternice NCB INTERPOL-a Podgorica, u Republici Srbiji lišeno je slobode međunarodno traženo lice Lj.L. (48), državljanin Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Lj.L. se potražuje na osnovu naredbe Višeg suda u Bijelom Polju radi krivičnog postupka koji se vodi protiv njega zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

On je, 13. avgusta 2018. godine na područiju Bijelog Polja izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu E.Ć. iz Bijelog Polja. On je iz pištolja ispalio više hitaca u pravcu oštećenog, kada je E.Ć. zadobio povrede.

Lj.L. je lišen slobode u skladu sa odredbama Ugovora između Crne Gore i Republike Srbije o izručenju sopstvenih državljana.

Njemu je Viši sud u Beogradu odredio ekstradicioni pritvor.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)