PREOKRET U SLUČAJU TRAGEDIJE U RAKOVICI: Prijatelji porodice tvrde - Dečak nije imao "Tik-Tok"!

E. H.

28. 01. 2021. u 22:27

BEOGRADSKA policija i dalje istražuje kako je nastradao devetogodišnji Đ. S. iz Rakovice, unuk generala Božidara Delića, koji je pronađen obešen o krevet na sprat u svojoj sobi.

ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ ТРАГЕДИЈЕ У РАКОВИЦИ: Пријатељи породице тврде - Дечак није имао Тик-Ток!

Foto N. Skenderija

Iako se najpre pojavila informacija da je nastradao zbog izazova koji je preplavio društvenu mrežu "Tik-tok", odnosno igre u kojoj se marama i kaiš stežu oko vrata do padanja u nesvest, to će se znati kad bude završeno veštačenje njegovog telefona odnosno istraga.

Prema nezvaničnim saznanjima, prijatelji porodice dečaka tvrde da on nije na telefonu imao instaliranu tu aplikaciju.

Komšije sa kojima smo razgovarali kažu da je Đ. S. bio dobro dete i odličan đak, da nije imao probleme sa drugovima i uvek je bio veseo. Trenirao je džudo, a pošto je navodno nađen sa pojasom od kimona oko vrata, sada se istražuje da li je pokušavao nešto da izvede, pa se sve pretvorilo u nesrećan slučaj.

Kako smo već pisali, dečak je ostao sam u stanu, u Ulici Bože Baucala, dok su njegovi roditelji sa mlađim detetom nakratko otišli do prodavnice. U povratku, vrata su bila zaključana, o on nije odgovarao na pozive, pa su pozvali policiju i vatrogasce da razvale prozor kako bi ušli u stan. Kada su ušli u njgovu sobu, zatekli su stravičan prizor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)