VULIN POTVRDIO: Policija identifikovala osumnjičene za obračun narko-dilera u Pančevu, u kojem je ubijen mladić

Novosti online

28. 01. 2021. u 11:11

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je u Pančevu da je policija identifikovala i da intenzivno traga za dvojicom osumnjičenih koji su sinoć u Pančevu ubili T. S.

ВУЛИН ПОТВРДИО: Полиција идентификовала осумњичене за обрачун нарко-дилера у Панчеву, у којем је убијен младић

Foto Z. Jovanović

- Sinoć je u Pančevu u obračunu dve bande narkodilera stradalo jedno lice -  rekao je ministar Vulin, istakavši da ovo nije obračun navijačkih grupa već narko-dilera, koji truju i ubijaju našu decu.

Ministar Vulin, koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao Policijsku upravu u Pančevu, ukazao je da će u narednom periodu u ovom gradu biti pojačano prisustvo policije.


- Videćete da kriminalne bande ne mogu da se kreću lako i jednostavno ulicama, videćete da njihovi stanovi ni njihovi štekovi nisu bezbedni, da zakonu ne može da se ruga i da on ne može da se krši u Srbiji - istakao je ministar Vulin i dodao da će policija uz pomoć pripadnika Bezbednosno-informativne agencije rasvetlili i ovaj „gnusni zločin“.

- Tražim od svih građana da razumeju da ovo nije nikakav obračun navijačkih grupa, da se ovde niko ne bori oko koreografije, zato što voli ili veruje u ovaj ili onaj klub. Ovo su narko-dileri, ovo su potencijalne ubice, ovo su ubice naše dece i naš posao je da ih uklonimo sa ulica zauvek - poručio je ministar Vulin.

Sastanku u Policijskoj upravi u Pančevu prisustvovali su i zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije i vršilac dužnosti načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić, načelnik Policijske uprave u Pančevu Igor Arsić i predstavnici Bezbednosno-informativne agencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili