TUŽILAC ODBIO ZAHTEV MIKINOG BRANIOCA: Advokat Milene Radulović otkrio nove detalje

Novosti online

23. 01. 2021. u 15:46

ADVOKAT Miroslava Mike Aleksića, Zoran Jakovljević pre nekoliko dana tražio je izuzeće zamenice tužioca, a kako je otkrio Denis Bećirić advokat Milene Radulović, to se nije desilo.

ТУЖИЛАЦ ОДБИО ЗАХТЕВ МИКИНОГ БРАНИОЦА: Адвокат Милене Радуловић открио нове детаље

Foto: Youtube/Printskrin

- Moj kolega je imao pravo i iskoristio ga je, međutim viši tužilac odbio je zahtev za izuzeće – rekao je Milenin advokat.

Dok je njegov kolega Zoran Jakovljević vidno revoltiran zbog činjenice da mediji izveštavaju o ovom slučaju, Denis s druge strane kaže da nisu svi isti, pa ni kada je reč o poslu.

- Nikada do sada ovo nisam rekao, ali evo vama ću. Pozicija branioca se razlikuje od one u kojoj se nalazi punomoćnik oštećenog, između ostalog i u tome što branilac ne mora da veruje u nevinost svog klijenta da bi prihvatio da ga brani, dok punomoćnik, barem prema mom stavu, da bi prihvatio zastupanje oštećenog mora da veruje u njegovu iskrenost. Ja nemam nikakvu dilemu da je ono što su devojke rekle na saslušanju istina – rekao je on.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)