MILENA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU! Posebno se zahvalila jednoj ženi: Nemojte da zaboravite ovo ime, ako ste doživeli nešto slično...

Novosti online

17. 01. 2021. u 16:26

GLUMICA Milena Radulović zahvalila se na Instagramu inspektorki Vesni Gašić Stojković zbog, kako je navela, profesionalnog pristupa u obavljanju svog posla.

МИЛЕНА СЕ ОГЛАСИЛА НА ИНСТАГРАМУ! Посебно се захвалила једној жени: Немојте да заборавите ово име, ако сте доживели нешто слично...

Foto: Printskrin

- Kapa dole za ovu neviđenju ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne, već zato što takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć - EVO KO ĆE VAM POMOĆI! Hvala, Vesna!!! - napisala je Milena na Instagramu.

Podsećamo, glumica Mileni Radulović je ispričala je da je Miroslav Mika Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Podršku su Mileni pružile brojne kolege, ali i poznate ličnosti sa srpske estrade, koje su zgrožene onim što se desilo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade