TRAGEDIJA KOD KNJAŽEVCA: Žena poginula, njen unuk teško povređen kada su sleteli sa puta i udarili u drvo

V.Đ.

06. 01. 2021. u 19:21

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći na putu Knjaževac - Boljevac jedna osoba je stradala, dok je druga teško povređena.

ТРАГЕДИЈА КОД КЊАЖЕВЦА: Жена погинула, њен унук тешко повређен када су слетели са пута и ударили у дрво

Foto: V.Đ.

Do nesreće je došlo danas oko 14 sati kada je vozilo "daevu lanos", kojim je upravljao B. M. iz Knjaževca, iz za sada nepoznatog razloga sletelo sa puta i udarilo u drvo.

Vozač B. M. je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, dok je njegova baba M. P. (73) koja je bila na mestu suvozača, od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

"Obavljen je uviđaj, osumnjičeni nije bio pod dejstvom alkohola, pa je naređena obdukcija i tehnički pregled vozila", rečeno je u MUP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život