SADA TE TATA ČUVA MEĐU ANĐELIMA: Potresna poruka osvanula na mestu gde je bahati vozač usmrtio malog Andreja (FOTO)

J. Ćosin

05. 01. 2021. u 17:31

VENAC sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku Andreju P. (12), koji je poginuo sa prolaznikom Dejanom Ilićem kad ih je na trotoaru "audijem" pokosio bahati vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, postavljen je na mestu tragedije na Bulevaru Medijana.

САДА ТЕ ТАТА ЧУВА МЕЂУ АНЂЕЛИМА: Потресна порука осванула на месту где је бахати возач усмртио малог Андреја (ФОТО)

Foto: J. Ćosin/Facebook

Kraj venca su ostavljene i dve ruže, crvena i bela, kao i sveće i upaljeno kandilo za pokoj duše tragičnih žrtava ovog udesa.

- Mom Andreju, sad si među anđelima gde te tata čuva. Voli te tetka - piše na vencu ostavljenom na nestu nesreće.

Na trotoaru su još vidljivi tragovi užasne nesreće - otisci automobilskih guma koje su sa kolovoza skrenule na trotoar gde su usmrtile dvojicu nedužnih prolaznika - dečaka koji se vraćao kući iz obližnjeg tržnog centra i čoveka koji je bezbrižno šetao sa komšijom.

Foto: J.Ćosin

Ovaj Bulevar, inače, jedan je od najuređenijih saobraćajnica u Nišu jer ima po tri kolovozne trake sa obe strane, a trotoar je odvojen i ima stazu i za pešake i za bicikliste.

Širina i dobro stanje kolovoza je upravo razlog zbog kojeg mnogi vozači dolaze ovde da bi dali najduži "gas do daske" svojim četvorotočkašima ne poštujući ograničenje brzine.

Dvanaestogodišnji Andreja pre nekoliko godina ostao je inače bez oca koji je preminuo u snu.

Porodica je sinoć prijavila dečakov nestanak jer se u prvom trenutku kad se dogodila nesreća nije znalo da je on među žrtvama. Policija je na uviđaju mislila da je nastradala mlađa devojka, a tek kasnije utvrđeno je da je u pitanju dvanaestogodišnjak za kojim se od te noći tragalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)