PRETILI REPLIKOM PIŠTOLJA: Uhapšeni mladići osumnjičeni da su u Kikindi pljačkali prodavnice

R.Š.

05. 01. 2021. u 13:15

POLICIJA u Kikindi uhapsila je Đ. V. (19) i I. G. (21) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dva krivična dela razbojništvo.

ПРЕТИЛИ РЕПЛИКОМ ПИШТОЉА: Ухапшени младићи осумњичени да су у Кикинди пљачкали продавнице

Foto: D. Novković

Policija sumnja da su njih dvojica 27. decembra prošle godine odgurnuli radnicu jedne prodavnice koja je potom pala na pod, i iz kase uzeli 38.000 dinara. Takođe su 2. januara ove godine, uz pretnju replikom pištolja, iz druge radnje odneli 42.000 dinara.

- Đ. V. se, takođe, sumnjiči da je dan akasnije, dakle 3. januara, ponovo odgurnuo radnicu treće prodavnice i iz kase uzeo 18.000 dinara, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa – saopštila je Policijska uprava Kikinda.

Pretresom stana u kome su osumnjičeni boravili, policija je pronašla repliku pištolja kojom je, kako se sumnja, izvršeno razbojništvo.

Mladićima osumnjičenim za razbojništva određeno je zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, saopštila je policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)