UVEK JE PRAVILA PROBLEME: Komšije porodice Milje (23) u šoku nakon pronalaska bebe u kontejneru

Lj. D. J.

24. 12. 2020. u 11:22

KOMŠIJE i kolege porodice u kojoj se sinoć porodila Milja P. (23), nakon čega je pronađena njena beba u kontejneru, srećom živa i zdrava, u šoku su zbog svega što se dogodilo.

УВЕК ЈЕ ПРАВИЛА ПРОБЛЕМЕ: Комшије породице Миље (23) у шоку након проналаска бебе у контејнеру

Foto: Privatna arhiva/Depositphotos

Komšije kažu da Branku i Rajka P, Miljine roditelje, kao i njenu sestru Natašu P, znaju odavno i da sa njima nikada nije bilo problema.

- Rajko je radio svojevremeno u obrenovačkom vodovodu, u penziji je i teško bolestan, ima kancer - kaže za "Novosti" jedna od komšinica iz obrenovačkog naselja Rojkovac.

- Branka radi u obrenovačkom domu za stare, kao čistačica, u kojem je donedavno, do udaje, radila i njena i Rajkova ćerka Nataša. Jako su fini i radni ljudi svi, osim Milje, koja je uvek iskakala iz porodice i pravila probleme.

Podsetimo, Milja P. bila je u vanbračnoj zajednici sa čovekom sa kojim je živela u Valjevu, sa kojim je izrodila dvadesetomesečnog sina Andreja. Ona se razišla sa mužem i vratila se roditeljima zajedno sa sinom. U međuvremenu je, kako nezvanično saznajemo, ponovo ostala trudna sa za sada nepoznatim partnerom, i juče je rodila devojčicu. Porodila se u roditeljskom stanu.

Njeni roditelji su bili u susednoj sobi, spavali su i ništa nisu čuli.

Ko je i kako i zašto bacio bebu u kontejner još uvek je nepoznanica i to će otkriti istraga. Ono što se za sada zna je to da je beba pronađena živa u kontejneru, u kesi za smeće, da su nakon toga i ona i majka zbrinute u nadležnoj bolnici.

Majka Milja optužuje svoju majku Branku da je ona bacila tek rođeno unuče u kontejner, dok ova to negira i tvrdi da je upravo uradila tek porođena ćerka Milja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)