CRNA TAČKA KOD HIPODROMA: Na mestu gde je poginuo dečak (14) pre mesec dana desila se još jedna teška nesreća (VIDEO)

Novosti onlajn

22. 12. 2020. u 17:03

DEČAK star 14 godina poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Požeškoj ulici kod Hipodroma.

ЦРНА ТАЧКА КОД ХИПОДРОМА: На месту где је погинуо дечак (14) пре месец дана десила се још једна тешка несрећа (ВИДЕО)

Foto M. Anđela

Kako se saznaje, nesreća se dogodila kada je automobil "mini" koji je vozio 21-godišnji muškarac iz pravca Banovog brda prema Mostu na Adi izgubio kontrolu, zarotirao se i prešao u suprotnu traku.

Došlo je do sudara sa automobilom "dačija". Na licu mesta je preminuo putnik iz "minija", dok je vozač prevezen u bolnicu.

Na istom mestu pre samo nešto više od mesec dana, dogodila se nesreća u kojoj je teško povređen jedan vozač.

On je, zbog neutvrđenih okolnosti prešao preko pune linije u suprotnu traku, udario u automobil koji se kretao ka Banovom brdu, a potom se odbio u bankinu, pa udario u treće vozilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)