TO VIŠE NIJE ISTO DETE: Roditelji otete devojčice o suđenju "malčanskom berberinu"

J. Ć.

16. 12. 2020. u 19:46

IAKO je bila fizički jaka da sve podnese i istrpi, i zimu, i glad, i žeđ, to više nije to dete koje sam tog jutra ispratila u školu. Ona se mnogo trudi, kao i svi mi, ali više nije ista. Ranije dođe iz škole, vesela, sedne gleda crtani, igra igricu, sad samo ode u sobu.

ТО ВИШЕ НИЈЕ ИСТО ДЕТЕ: Родитељи отете девојчице о суђењу малчанском берберину

Foto: D. Alihodžić

Stalno je proganjaju te slike, suđenje je svaki put dodatno uznemiri, stalno pita: "Kada će, mama, da ga osude?" - kaže, za "Novosti", Aleksandra K., majka devojčice iz Suvog Dola, koju je pre godinu dana na putu do škole oteo i zlostavljao Ninoslav Jovanović (48), poznatiji kao "malčanski berberin", kome je u sredu nastavljeno suđenje u Višem sudu u Nišu.

Iza zatvorenih vrata, saslušan je neuropsihijatar, koji je sa kolegama iz Klinike za mentalno zdravlje u Nišu obavio psihijatrijsko veštačenje dvanaestogodišnjakinje. Sledeći glavni pretres je zakazan za 28. decembar.

Tokom prethodnih ročišta svoj nalaz i mešljenje dali su i sudsko-medicinski veštaci, koji su se izjasnili o fizičkim povredama koje je maloletnica zadobila tokom devet dana zatočeništva, provedenih po planinama i napuštenim seoskim kućama.

"Malčanski berberin" bi mogao da bude prvi u Srbiji osuđen na kaznu doživotnog zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)