„KAMAGRA“ U DUPLOM DNU: Zaplena na Horgošu, ispod sedišta u “škodi oktaviji” pun frižider tableta

J. L.

16. 12. 2020. u 19:44

CARINICI i policija na izlazu prelaza Horgoš u utorak sprečili su pokušaj krijumčarenja oralnog gela „kamagra“ u duplom dnu jednog prenosivog frižidera.

„КАМАГРА“ У ДУПЛОМ ДНУ: Заплена на Хоргошу, испод седишта у “шкоди октавији” пун фрижидер таблета

Foto: Arhiva VN

Slučaj je otkriven kada je tokom popodneva na red za redovnu kontrolu pristigla “škoda oktavija” čeških registarskih oznaka kojom je upravljao češki državljanin (32) putujući u društvu dve godine mlađeg brata. Putnici su se iz Vrbasa uputili ka Češkoj i na pitanje da li imaju nešto da prijave, odgovorili su da sa sobom nose samo lične stvari.

- Detaljnim pregledom putnika i vozila, carinici su najpre u džepovima vozača pronašli osam kesica gela za potenciju „kamagra“, da bi odmah potom u pregradi ispred suvozačkog sedišta pronašli i devet praznih kutija istog preparata – kažu u Upravi carina. - Tada je bilo jasno da su pomenuti gelovi sakriveni negde u vozilu, pa su ga detaljno pretražili i utvrdili da su se putnici potrudili da naprave duplo dno u prenosivom frižideru.

Naime, ispod sokova i namirnica za put, u ušivenom duplom dnu nalazilo se 118 kesica oralnog gela kamagra od 100 miligrama raznih ukusa kao što su ananas, banana, jagoda, crna ribizla, pomorandža, vanila..

Vozač je potom potvrdio da je svih 126 kesica njegovo vlasništvo i da je preparat kupovao na crnom tržištu s obzirom da u Srbiji nije u slobodnoj prodaji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)