PRIKLJEŠTIO GA TRAKTOR?! Detalji tragedije u Temerinu, nastradao meštanin (53)

Lj.P. - Z.G.

03. 12. 2020. u 11:00

U TEMERINU ispred svoje kuće u sredu uveče je bez znakova života pronađen D.B. (53) iz tog mesta.

ПРИКЉЕШТИО ГА ТРАКТОР?! Детаљи трагедије у Темерину, настрадао мештанин (53)

Darko Dozet

Prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da je nesrećnog čoveka priklještila korpa koja je bila prikačena za traktor.

Medicinska ekipa je izašašvši na lice mesta mogla samo da konstatuje smrt, a telo D.B. je preneto u Institut za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti.

Prema dosadašnjim saznanjima, beživotno telo D.B. je nađeno na zelenoj površini ispred njegove kuće na pomenutoj adresi i to između traktora i korpe. Pretpstavlja se da ga je najverovatnije priklještio priklještio traktor kada je krenuo da skine korpu koja je bila zakačena za ovu poljoprivrednu mašinu.

Svedoka ovog tragičnog događaja, kako saznajemo, nema, i u trenutku kada se sve desilo u sredu uveče oko 20.30 sati, na ulici nije bilo nikoga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)