DUŠANKA JE ZADOBILA UBOD U VRAT I GRUDI: Šta se dešava sa Dejanom koji se tereti da je ubio devojku u Novom Sadu?

Lj. P.

02. 12. 2020. u 11:00

SUĐENjE Dejanu Daboviću (28) iz Herceg Novog, optuženom za teško ubistvo bivše devojke Dušanke Jocović (25) rodom iz istog grada, juče je odloženo u Višem sudu u Novom Sadu, zbog bolesti zamenika Višeg javnog tužioca, rečeno nam je u ovom sudu.

ДУШАНКА ЈЕ ЗАДОБИЛА УБОД У ВРАТ И ГРУДИ: Шта се дешава са Дејаном који се терети да је убио девојку у Новом Саду?

Foto privatna arhiva

Osim za teško ubistvo, počinjeno decembra prošle godine u Novom Sadu, gde je nesrećna devojka živela prethodnih osam godina, Dabović se tereti i za razbojništvo. On je, navodno, po dolasku u Novi Sad, 25. decembra 2019. godine, preteći nožem oteo novac u jednoj kladionici u Bulevaru cara Lazara.

Dušanka je surovo ubijena 26. decembra prošle godine na ulici, ispred zgrade u Ulici Alekse Šantića 48, u kojoj je živela. Dabović je, kako se sumnja, devojku pratio, a onda joj je, kada je izašla iz prodavnice sa kupljenim namirnicama, prišao i započeo raspravu. U jednom trenutku, kako se sumnja, izvukao je nož i ubo je u vrat i grudi.

Mada se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, kao mogući motiv krvavog zločina se pominje ljubomora mladića, sa kojim je nesrećna devojka nekoliko meseci ranije raskinula višegodišnju vezu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024