MILOŠ SEKIROM UBIO I SVOJU TRUDNU SESTRU?! Podignuta optužnica protiv Leskovčanina osumnjičenog da je pobio celu svoju porodicu

I. M.

01. 12. 2020. u 08:00

МИЛОШ СЕКИРОМ УБИО И СВОЈУ ТРУДНУ СЕСТРУ?! Подигнута оптужница против Лесковчанина осумњиченог да је побио целу своју породицу

Foto privatna arhiva

VIŠE javno tužilaštvo u Leskovcu podiglo je optužnicu protiv Miloša Ilića (21) jer je, kako se sumnja, sa umišljajem počinio krivično delo teško ubistvo.

On je optužen da je pobio članove svoje porodice u iznajmljenom stanu u centru Leskovca.

Masakr se dogodio 10. maja, kada je Miloš navodno sekirom usmrtio oca Predraga Ilića (45), maćehu Danijelu Radojković (43), sestru Anu (19), koja je bila u poodmakloj trudnoći i polusestru Saru (13). Stravičan zločin preživeo je samo Milošev maloletni brat A. I., koji je, u vreme tragedije, bio smešten u ustanovi socijalnog staranja zbog navodnih psihičkih problema.

Miloš Ilić, Foto privatna arhiva

Tragedija se dogodila vrlo brzo nakon što se ova familija preselila u novoiznajmljenu kuću u Ulici Ratka Pavlovića, a potresla je, ne samo Leskovčane, već i meštane bojničkog sela Granica, gde su Ilići živeli pre nego što su se preselili u grad na Veternici.

Prema svedočenju meštana ovog sela, Miloševo odrastanje je pratilo često nasilje u užoj porodici, a jedna od svađa se završila tako što je Predrag povređen nožem. Meštani Granice ispričali su nam i to da je i Miloš navodno imao probleme sa psihom, a maćehu "nije mogao očima da vidi" zbog terora koji je, sa svojim bratom i sestrom, morao da trpi.

Sve članove ove porodice u Granici su nam opisali kao "tempirane bombe" ističući da je bilo samo pitanje koja će prva da eksplodira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)