OGLASILA SE POLICIJA POVODOM HAPŠENJA U "ZLATNOJ GREDI": Seksualno eksploatisali siromašne devojke, a evo koliko je novca pronađeno u kafani

A.D.

28. 11. 2020. u 13:12

POVODOM hapšenja u „Zlatnoj gredi“ oglasila se i šabačka policija ističući da je akcija sprovedena u saradnji MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u tom gradu. Uhapšeni su V.G. (1963) i E.G. (1971) iz okoline Šapca i N.O. (1979) iz okoline Vladimiraca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

ОГЛАСИЛА СЕ ПОЛИЦИЈА ПОВОДОМ ХАПШЕЊА У ЗЛАТНОЈ ГРЕДИ: Сексуално експлоатисали сиромашне девојке, а ево колико је новца пронађено у кафани

Foto: A. Delić

Kako navodi policija, osumnjičeni se terete da su u dužem vremenskom periodu, koristeći teške prilike ženskih osoba, organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Po naredbi Višeg suda u Šapcu, policija je izvršila pretres poslovno-stambenog objekta u Majuru, gde je zatekla četiri devojke koje su, kako se sumnja, pružale seksualne usluge i tri muškarca koji su bili korisnici seksualnih usluga, navodi se u saopštenju.

Pretresom prostorija pronađeno je i uz potvrdu oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?