U STANU PRONAĐENA MARIHUANA: Policija uhapsila Apatinca (35)

LJ.P.

27. 11. 2020. u 15:08

У СТАНУ ПРОНАЂЕНА МАРИХУАНА: Полиција ухапсила Апатинца (35)

Foto: Ilustracija

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. P. (35), sa područja Apatina, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana, u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je pronašla 1,4 kg marihuane, dve digitalne vage i znatnu sumu novca za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Sumnja se, takođe, da je G. V. juče prodao marihuanu tridesetšestogodišnjaku iz okoline Vrbasa, protiv kojeg će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. G. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga tereti se i osamnaestogodišnjak iz Pivnica, kod koga su pripadnici policije u Novom Sadu pronašli šest paketića marihuane.

Osumnjičeni je predao policiji i oko osam grama marihuane i digitalnu vagu, sakrivene u zgradi u kojoj neprijavljeno boravi.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)