DRAMA KOD LOZNICE: Sin izvršio samoubistvo, a otac preti policajcu da će ubiti njega i porodicu jer mu je ugatao

V. MITRIĆ

26. 11. 2020. u 08:45

LOZNIČKA policija je odredila policijsko zadržavanje do 48 časova M. P. (55) iz Lešnice zbog sumnje da je pretio ovdašnjem policajcu R. C. da će ubiti njega i njegove najbliže - saznaju „Novosti“ u policiji.

ДРАМА КОД ЛОЗНИЦЕ: Син извршио самоубиство, а отац прети полицајцу да ће убити њега и породицу јер му је угатао

Foto: V. Mitrić

Posle privođenja u policijsku stanicu, M.P.(55) je odveden u bolnicu na pregled. Osumnjičeni će biti doveden kod dežurnog tužioca, a onda će sudija za predhodni postupak da odluči da li će da mu odredi pritvor, eventualno upućivanje na lečenje, ili će predmet da ide u takozvanu redovnu proceduru.

Nekoliko dana ranije, sin osumnjičenog se ubio u porodičnoj kući. Zvanično još nema reči o motivima zbog kojih se mladić, koji nikad nije bio konfliktan, odlučio na taj korak.

M.P. je, ni manje ni više, jednog od najiskusnijih policajaca u kraju, koga zna od malih nogu i koga je dugo poštovao, otpužio da mu je ugatao da izgubi sina! To mu je rekao pozvaši ga telefonom, što je čula i supruga policajca, inače psiholog.

Tokom privođenja u Policijsku stanicu Loznica, u prisustvu advokata koji ga je smirivao, izražavao je gnev, mržnju i agresivnost prema policajcu kome je pretio.

“NAMEŠTAJU MU DA MU NE IDE POSAO”

I ranije, kako saznajemo, osumnjičeni se žalio kako mu, navodno neki „nameštaju“ uz pomoć vračara i gatara, pa mu posao, inače trgovina, ne idu kako bi on želeo.

Ovo je, nažalost, samo jedan u nizu primera kako dolazi do teških sukoba među ljudima, kada idu da traže pomoć „više sile”.

Izvesni gatar iz okoline Bijeljine nedavno je „zavio u crno“ zaseok u selu Runjanima, kod Loznice. Meštane, inače rođake, koji su bili primer najsložnijih i najsolidarnijih ljudi, učinio je najvećim neprijateljima, zbog čega je izgubljen jedan ljudski život! Varao je mesecima i obrazovane ljude. Neki su tražili da im kaže ko im je ukrao bebu, neki tražili pomoć za obolele, za sukobe u užoj i široj porodici, kao i za posao. Žalosno je što je među onima koji su mu se obratilo bilo i policajaca!

Foto: V. Mitrić

Lešnica

UZEO MILION EVRA, ROBIJAO, PA NASTAVIO DA GATA

Što je najgore, ovaj prevarant je uspeo da nastavi gatanje, mada je opšte poznato da je raznim prevarama i podvalama prevario ljude za više o milion evra, zbog čega je odležao i višegodišnju robiju.

U obližnjoj Pocerini gatar slično čini i govori ljudima ko im namešta i vrača, optužujući tako nevine ljude iz njihovog okruženja. Nesrećni ljudi, posebno neobrazovani, padaju u zamke, pa ionako teške muke dodatno komplikuju. Jedan od „pacijenata“ je, iz čista mira, izudarao devojku, smatrajući da mu ona podmeće čini...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)