POGLEDAJTE AKCIJU MUP: Evo kako su uhapšeni dileri u Beogradu (VIDEO)

Novosti online

25. 11. 2020. u 14:14

POLICIJA je u Beogradu uhapsila dva narko-dilera i zaplenila 67 kilograma droge, kao i pištolj sa prigušivačem, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

ПОГЛЕДАЈТЕ АКЦИЈУ МУП: Ево како су ухапшени дилери у Београду (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ž. M. (28) i S. Z. (43) su uhapšeni sinoć prilikom pokušaja primopredaje 32 kilograma amfetamina i 35 kilograma marihuane.

Tom prilikom zaplenjena je droga, ali i jedan pištolj sa prigušivačem, kao i velika količina municije.

Pištolj je imao izbrušene brojeve i imali su i silikonske maske.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da sve to govori da uhapšeni narko-dileri nisu samo trgovali drogom, već da su se pripremali i za neko teže krivično delo, te da je pokrenuta istraga.

-Za narko-dilere na našim ulicama jednostavno nema mesta, a pripadnici Uprave kriminalističke policije, pripadnici MUP-a nikada ne gube iz vida da je jedno od najtežih dela, jedan od najtežih udara na naš svakodnevni način života prodaja droge. Za dilere nema mesta - poručio je Vulin.


Uhapšeni se terete za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati posle čega će biti predati Višem javnom tužilaštvu na dalju nadležnost i postupanje.

Osumnjičeni su uhapšeni sinoć u Beogradu, nakon višemesečnog rada pripadnika Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova, piše u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024