NESTAO FRULAŠ OSUMNjIČEN ZA PEDOFILIJU: Policija traga za profesorom iz Brusa - supruga prijavila nestanak

S. B.

17. 11. 2020. u 17:01

НЕСТАО ФРУЛАШ ОСУМЊИЧЕН ЗА ПЕДОФИЛИЈУ: Полиција трага за професором из Бруса - супруга пријавила нестанак

Foto: Fejsbuk

POLICIJA traga za poznatim frulašem Milutinom C. (64), koji je pušten iz pritvora ranije određenog zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom, potvrđeno je "Novostima" iz više izvora.

Supruga osumnjičenog prijavila je njegov nestanak policiji u ponedeljak uveče.

Osumnjičeni je, kao što su "Novosti" prve objavile, negirao krivicu nakon saslušanja i odbacio tvrdnje da je na privatnom času frule, dodirivao u predelu grudi desetogodišnju učenicu.

Iako optužni predlog još uvek nije podnet,Osnovno javno tužilaštvu u Brusu intenzivno radi na slučaju.Prethodno su pored osumnjičenog i devojčice,saslušani i svedoci, i sud je doneo odluku o puštanju iz pritvora dok traje istraga.

- Supruga je, međutim, prijavila policiji nestanak u ponedeljak uveče, ispričala da je njen muž otišao i ostavio neko pismo-navodi nezvanično izvor “Novosti”. -Ranije je i iskaz dala i devojčica, a stručnjaci Centra za socijalni rad su bili mišljenja da je verodostojna.

Kako su "Novosti" ranije objavile, ceo slučaj prijavila je majka devojčice (identitet poznat redakciji), kada joj je ćerka ispričala za događa,koji se, navodno dogodio u kući osumnjičenog dok su bili sami.

U međuvremenu, na društvenim mrežama proširile su se poruke sumnje da devojčica nije jedina sa lošim iskustvom.

U neke od objava "Novosti" su imale uvid i u njima se između ostalog spominje i "neprijatna situacija u njegovoj kući", kao i navodni voajerizam.

Milutin C. je sve do hapšenja bio jedan od najprisutnijih umetnika u lokalnim medijima. Afirmisao se kao osnivač Kulturno-umetničkog društva “Kopaonička frula",slikar, freskopisac, duborezac i pedagog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)