UŽAS KOD ČAČKA: Auto podleteo pod kamion, skroz smrskan, jedna žena mrtva, druga teško povređena

V. I.

17. 11. 2020. u 14:28

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 12 časova na putu Guča – Čačak jedna žena je poginula, dok je dvadesetogodišnja devojka povređena.

УЖАС КОД ЧАЧКА: Ауто подлетео под камион, скроз смрскан, једна жена мртва, друга тешко повређена

V. I.

Prema našim još nepotvrđenim informacijama, do nezgode je došlo kada je vozač automobila „audi“ lučanskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Guče, u blagoj krivini izgubio kontrolu nad vozilom i podleteo pod kamion „volvo“ koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Od siline bočnog udara, žena srednjih godina, koja je bila suvozač u „audiju“, na licu mesta je izgubila život, a dvadesetogodšnja devojka koja je vozila, sa teškim telesnim povredama prebačena je u čačansku bolnicu.

Automobil je završio u jarku pored puta, a, policajcima je morala u pomoć da pritekne i vatrogasna ekipa, koja je sekla karoseriju “audija”, kako bi izvukli telo nastradale žene i povređene devojke, čiji identitet za sada nije poznat.

Saobraćaj je jedno vreme bio u prekidu, a vozila su usmerena na okolne alternativne pravce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)