KORONA ŽURKA U BORČI SE ZAVRŠILA MASOVNOM TUČOM: Vlasnik kafane pucao u plafon, pa pobegao, komšije zvale policiju!

Novosti online

15. 11. 2020. u 21:52

VIŠE od 20 osoba učestvovalo je u tuči koja se dogodila u kafani u Borči u Beogradu, u noći između subote i nedelje, a vlasnik je uhapšen zbog sumnje da je pucao u plafon.

КОРОНА ЖУРКА У БОРЧИ СЕ ЗАВРШИЛА МАСОВНОМ ТУЧОМ: Власник кафане пуцао у плафон, па побегао, комшије звале полицију!

Foto: Depositphotos

Tuča se dogodila u nedelju rano ujutru, iako je ugostiteljskim objektima zabranjen rad nakon 23 sata zbog korona virusa.

- Gosti koji su se cele noći nalazili u kafani i veselili, iako je to zabranjeno zbog mera u borbi s koronom, pred zoru su se posvađali i počeli da se tuku. Navodno su čak izlazili i ispred kafane na Zrenjaninskom putu. Nije se znalo ko koga bije - ispričao je očevidac.

On je otkrio još detalja.

- Vlasnik kafane je, da bi smirio goste, potegao pištolj i pucao u plafon, a posle toga pobegao. Komšije su pozvale policiju.

Mladić koji je pucao ubrzo je pronađen.

- Policija ga je privela na razgovor, a forenzičari su našli čauru u kafani. Utvrđeno je i da je pištolj nelegalno posedovao - kaže očevidac.

Kako navode komšije, probudile su ih policijske sirene.

- Bilo je više automobila, džipovi interventne jedinice i forenzičari. Pred zoru se čula galama i pucanj, a niko nije teže povređen - rekle su komšije.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život