KORONA ODLOŽILA SUĐENJE: U Drugom osnovnom sudu nije održan pretres za paljenje kuće novinara "žig infa"

J. D. Lj.

10. 11. 2020. u 18:55

U DRUGOM osnovnom sudu u Beogradu juče je odloženo suđenje Dragoljubu Simonoviću, bivšem predsedniku opštine Grocka i ostalima, koji se terete za paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara portala "Žig info", jer se Vladimir Mihailović, jedan od optuženih, zbog povišene temperature i testiranja na virus korona nije pojavio na pretresu. Novo ročište zakazano je za 27. novembar.

КОРОНА ОДЛОЖИЛА СУЂЕЊЕ: У Другом основном суду није одржан претрес за паљење куће новинара жиг инфа

Foto Depositphotos

Suđenje optuženima ulazi u završnu fazu, a oštećeni Milan Jovanović već sprema završne reči koje će, kako se nada, uskoro pred sudom moći da iznese. U sudnici je juče bila i njegova supruga, takođe oštećena Jelena Deljanin, koja zbog bolesti i stalne uznemirenosti od noći kada im je izgorela kuća, nije dolazila na sva ročišta.

Suđenje optuženima Dragoljubu Simonoviću, Vladimiru Mihailoviću, Igoru Novakoviću i Aleksandru Marinkoviću, počelo je u aprilu 2019. Marinkoviću, koji je optužen da je direktan napadač na kuću novinara, sudi se odsustvu. Drugi osnovni sud u Beogradu dao je saglasnost da se za njim raspiše međunarodna poternica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili