VELIKA AKCIJA POLICIJE: Zaplenjeno više od tri i po kilograma marihuane, uhapšeno devet osoba

J.Ćosin

04. 11. 2020. u 17:59

SARADNjOM Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Uprave kriminalističke policije MUP i kriminalističke policije u Nišu, Prokuplju i Zaječaru lišeno je slobode devet lica i zaplenjeno više od tri i po kilograma marihuana i manja količina hašiša.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Заплењено више од три и по килограма марихуане, ухапшено девет особа

Foto AP

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Nišu, uhapšeni su N.S., M.S., M.S., D.A. i S.N. svi iz Niša i N.C. iz sela Krušce kraj NIša zbog osnova sumnje da su kao grupa u dužem vremenskom periodu distribuirali opojnu drogu marihuana, čime su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje opojnih droga. Zbog istog krivičnog dela uhapšen je i M.M. iz doljevačkog sela Malošište.

- Uhapšen je i D.A. iz Niša koji će osim za trgovinu narkoticima odgovarati i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija jer su pretresom njegovog stana pronađena i 42 metka – navodi nadležno tužilaštvo. Uhapšena je, kako potvršuju i Nišlijka M. K. zbog neovlašćeno držanja narkotika.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Niša je za četvoricu osumnjičenih na predlog VJT odredio pritvor dok ostali treba da budu saslušani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati