RADNIK POVREĐEN U BATAJNICI Oglasili se iz EPS-a: Evo kako je došlo do nesreće

A. V. V.

29. 10. 2020. u 12:48

RADNIK JP EPS povređen je danas u prepodnevnim časovima u Batajnici i tom prilikom je zadobio telesne povrede.

РАДНИК ПОВРЕЂЕН У БАТАЈНИЦИ Огласили се из ЕПС-а: Ево како је дошло до несреће

Foto: Anđela Stevanović

Ekipa Hitna pomoći odmah je uzašla na teren i čoveka prevezla na reanimaciju.

- Oko 9.40 časova, u trafostanici u krugu Elektronske industrije u Batajnici, tokom priprema za remont došlo je do pojave električnog luka na jednoj ćeliji trafoa. Jedan od zaposlenih EPS-a zadobio je opekotine po telu i u svesnom stanju kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar - kažu, za "Novosti", u JP EPS.

Takođe, kako su nam pojasnili, nije tačna informacija da je eksplodirala trafostanica, već je do nezgode došlo prilikom postavljanja uzemljivača na sabirnice u trafou.

- Tom prilikom bez napajanja je ostalo 2.582 korisnika na području  Zemun polja, Batajnice i Zemuna. Ekipe EPS-a su u najkraćem roku izašle na teren kako bi sanirale kvar - zaključili su u EPS-u.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)