OGLASIO SE OTAC NAPADNUTE DEVOJČICE IZ NOVOG SADA: Majstor je dva dana radio kod nas - trećeg je pokušao da nam siluje ćerku

Novosti onlajn

27. 10. 2020. u 08:33

OTAC devojčice (13) iz okoline Novog Sada, koju je polno uznemiravao J.A. (37) iz Kaća, ispričao je da je njegova ćerka danima nakon događaja tugovala, bila potresena i da nije mogla da spava.

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ НАПАДНУТЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ НОВОГ САДА: Мајстор је два дана радио код нас - трећег је покушао да нам силује ћерку

FOTO: Depositphotos

Kako kaže T.G, osumnjičenog je poznavao od ranije i odlučio je da ga unajmi da obavi poslove oko grejanja. Napominje da je o njemu čuo samo reči hvale.

- Radio je kod nas u kući u subotu i nedelju. U ponedeljak, 5. oktobra, pokušao je da siluje moju ćerku. Tokom vikenda nismo ostavljali ćerku samu sa njim, ali je moja žena, u ponedeljak, na kratko izašla iz kuće da ode po ručak, a ja nisam bio tu. Kad je žena izašla iz kuće, J.A. je ušao u dnevnu sobu gde je bila moja ćerka i pozvao ju je da joj pokaže neki luk na cevima - kaže otac devojčice koja ima samo 13 godina.

Devojčica je rekla da se ona u to ne razume, ali je osumnjičeni, prema rečima oca, ipak tražio da krene sa njim.

- Kad je krenula da uđe u sobu, on ju je napao. Ona je snažna i uspela je da se otgne i otme. Danima nakon toga je sve vreme bila pored mene i samo je meni verovala. Ja sam to vreme bio na bolovanju - objasnio je on.

Roditelji su sve prijavili policiji i tom prilikom im je rečeno da je osumnjičenom ovo prvi put da je počinio takvo delo.

Kako je ranije potvrđeno iz Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, osumnjičeni je saslušan 7. oktobra i tada mu je određen pritvor.

- Dana 07. 10. 2020. godine ovo Tužilaštvo je primilo krivičnu prijavu PU Novi Sad PS Titel protiv J. A. (37) zbog krivičnog dela polno uznemiravanje, te je osumnjičenom J. A, nakon saslušanja, rešenjem Osnovnog suda u Novom Sadu određen pritvor zbog navedenog krivičnog dela - rekli su ranije.

Pritvor je ukinut 12. oktobra. Određena je mera zabrane prilaska.

- A na predlog ovog Tužilaštva za određivanje mere zabrane prilaženja oštećenoj. Osnovni sud u Novom Sadu je rešenjem od 12. 10. 2020. godine osumnjičenom izrekao meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja na minimalnu distancu od 200 metara, sa obavezom javljanja svakog meseca policiji - saopštili su.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EKOLOGIJA JE ŽENSKOG RODA: Žene kao važni nosioci promena u zaštiti životne sredine