RAFALI IZ AUTOMATSKE PUŠKE PREKINULI SLAVLJE: Uhapšeni osumnjičeni za pucnjavu tokom proslave punoletstva kod Malog Zvornika

V.M.

26. 10. 2020. u 20:27

MALOZVORNIČKA policija je, uhapsila dvojicu ljudi, koji se dovode u vezu sa pucnjavom koja se dogodila, kući domaćina M.L., u selu Radalju kod Malog Zvornika, koji je pravio,u subotu veselje povodom punoletstva sina B.L, saznaju „Novosti“.

РАФАЛИ ИЗ АУТОМАТСКЕ ПУШКЕ ПРЕКИНУЛИ СЛАВЉЕ: Ухапшени осумњичени за пуцњаву током прославе пунолетства код Малог Зворника

Foto Ilustracija

Oni će biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Šapcu, gde će postupajući tužilac da odluči da li će, od Višeg suda u tom gradu, da zatraži određivanja pritvora za njih.

U domu porodice koja je organizovala slavlje i komšiluku u Radalju, primetna je gorak ukuS što je, u samom finišu, senku na sve ostavio, za sve njih nepoznat mladić,koji je otvorio vatru iz automatske puške, u 1,45 časova iza ponoći.

U pucnjavi je najgore prošao gost na slavlju Veljko A.(31) iz obližnje Radaljske Banje,kod koga su ortopedi Opšte bolnice u Loznici,koji su ga,odmah operisali,konstatovali prostrelnu ranu natkolenice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju