OVDE JE PRONAĐENO TELO DEČAKA IZ NIŠA: Drugarica sve videla, njena baka prošla kroz pravu dramu

J. Ćosin

24. 10. 2020. u 12:38

ОВДЕ ЈЕ ПРОНАЂЕНО ТЕЛО ДЕЧАКА ИЗ НИША: Другарица све видела, њена бака прошла кроз праву драму

Foto: J. Ćosin

SINOĆ u jedan sat posle ponoći, na raskrsnici ulica Koste Stamenkovića i Janka Veselinovića u Nišu preminuo je petnaestogodišnji dečak Aleksandar Ć.

Kako saznajemo, dečak je sa devojčicom i dečakom istih godina prolazio ulicom Hajduk Stanka kada je doživeo neprijatan susret.

- Deca su videla čoveka koji je jeo i nešto je govorio. Tinejdžer se, nakon što je sa društvom prošao kraj njega, vratio jer je pomislio da se njemu obratio. Međutim, kad mu je prišao, taj čovek je izvadio nož.  Svo troje je počelo da beži, ali je petnaestogodišnjak pao i preminuo – objašnjavaju sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Zorka Stojanović, baka devojčice koja je te večeri bila sa Aleksandrom, kaže da su je usred noći probudili policajci koji su tražili devojčicu.

- Međutim ona živi privatno sa mamom, pa sam ih uputila na tu adresu. Umalo se nisam srušila kada sam ih videla na vratima, mislila sam da se nešto desilo mom detetu, ali su me policajci uveravali da je s njom sve u redu. Tek ujutru mi je snajka rekla da je zapravo njen drug umro - priča nam ona.

Policija je potvrdila događaj, a o svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo koje je naložilo obdukciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)