"41 DAN OTKAKO SI OTIŠAO U RAJ": Sonja tuguje za voljenim Strahinjom, sa pratiocima podelila emotivnu fotografiju (FOTO)

Novosti online

23. 10. 2020. u 18:58

SONjA Suarez Gomez, devojka ubijenog Strahinje Stojanovića, često se oglašava preko društvenih mreža kako bi sa pratiocima "podelila" bol koji ne prestaje.

41 ДАН ОТКАКО СИ ОТИШАО У РАЈ: Соња тугује за вољеним Страхињом, са пратиоцима поделила емотивну фотографију (ФОТО)

Foto: Instagram

Kolumbijka je danas podsetila da je prošao 41 dan otkako je Stojanović stradao u eksploziji bombe podmetnute ispod njegovog automobila, u kome se u tom trenutku i ona nalazila.

"41 otkako si otišao u raj", napisala je Sonja podelivši sliku poljupca sa Strahinjom.

Za ubistvo je osumnjičen M. L. iz Gradiške.

Ubica je tog 13. septembra na Novom Beogradu prvo postavio bombu pod Strahinjin džip, a nešto kasnije je aktivirao daljinskim upravljačem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)