HOROR KOD PIROTA: Pukao vazdušni jastuk u autobusu i katapultirao putnika, povređena i njegova supruga

Novosti online

21. 10. 2020. u 23:55

ХОРОР КОД ПИРОТА: Пукао ваздушни јастук у аутобусу и катапултирао путника, повређена и његова супруга

Foto. I. Mitić

PUTNIK u autobusu Z. S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk u vozilu pukao i podigao sedište, a lakše je povređena njegova supruga stara 54 godine, potvrđeno je u dve leskovačke zdravstvene ustanove.

- Muškarac kojeg je dovela Hitna pomoć imao je prelom grkljana i nije disao. Uspeli smo da ga intubiramo i reanimiramo i odmah uputimo u Klinički centar Niš - kazao je načelnik urgetnog centra Opšte bolnice u Leskovcu Milan Stojković.

Za sada je nepoznato kojim se autobusom vozio ovaj bračni par, ali je izvesno da se nezgoda dogodila oko 18 sati pored hipermarketa u Leskovcu.

- Naša ekipa je za četiri minuta stigla, odmah preuzela povređenog i prebacila u urgentni centar, a usput smo pružali neophodnu pomoć - kazao je jedan medicinski tehničar iz ekipe hitne pomoći koja je bila na terenu.

On je dodao da je muškarac grlom udario u sedište, mada je njegova supruga, koja je povredila nos, ispričala pojedinim zdravstvenim radnicima da je Z. S. zajedno sa sedištem odleteo do krova autobusa i povredio se pri padu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)