NOSIO MU SANDUK NA SAHRANI: Jezivi detalji procurili u javnost nakon hapšenja braće zbog ubistva biznismena u Nišu

J.Ć.

20. 10. 2020. u 17:57

NIŠKA policija uhapsila je braću N. M. (34) i M. M. (39) iz Niša, zbog sumnje da su 8. oktobra u krugu fabrike čekićem i sekirom više puta u glavu udarili 46-godišnjeg Draška R. koji je od povreda preminuo na licu mesta.

НОСИО МУ САНДУК НА САХРАНИ: Језиви детаљи процурили у јавност након хапшења браће због убиства бизнисмена у Нишу

Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo N.M. i M.M. su bili radnici ubijenog Draška, a jedan od njih nosio je Draškov sanduk na sahrani.

Podsetimo, N.M. i M.M. se terete za krivično delo ubistvo i u roku od 48 sati biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu, preneli su lokalni mediji iz sapštenja niške policije.

Prema pisanju lokalnih medija Draško R. (46) je lokalni biznismen, čije su telo pronašli dvojica njegovih radnika nakon što su se vratili sa pauze za ručak.

Reporten Novosti pokušao je da odmah nakon ubista razgovara sa braćom koja su pronašla Draškovo telo i koji su dlga poznavalinod ranije, ali oni nisu želeli o tome da razgovaraju.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)