"TO NISAM JA!" Neđeljko na suđenju pogledao snimke, pa priznao samo jedno

J.D.Lj.

20. 10. 2020. u 14:30

NA današnjem suđenju Neđeljku Đuroviću koji se tereti za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića, posle saslušanja dva svedoka, pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera.

ТО НИСАМ ЈА! Неђељко на суђењу погледао снимке, па признао само једно

Foto privatna arhiva

Međutim, optuženi je, samo za jedan snimak priznao da je on na njemu.

Tako se, između ostalog, na prvom snimku koji traje oko 30 sekundi, vidi lice kako ulazi u Ulicu Dmitrija Tucovića i kreće se trotoarom. Na sebi ima tamni donji deo trenerke, svetlu jaknu i kako nešto drži u desnoj ruci.

Drugi crno beli snimak je sa zgrade u Dimitrija Tucovića, koji prikazuje osobu kako hoda trotoarom i ulazi u ulaz zgrade. Ima crnu obuću i taman deo trenerke, zimsku skijašku svetlu jaknu. Lice se zne vidi. Drži nož u desnoj ruci, pa prebacuje u levu i obratno, a onda uzima novac iz džepa.

Treći snimak je iz zgrade u Vojvode Brane i prikazuje trotoar i kolovoz ispred zgrade i na njemu se uočava kako prolazi lice obučeno u tamni donji deo trenerke i svetlu jaknu, okreće se i gleda unazad.

Četvrti snimak je sa kamere restorana u Damlatinskoj ulici i prikazuje dvorište i deo ulice. Vidi se kako kolovozom protrčava lice obučeno u tamni donji deo trenerke i u svetloj skijaškoj jakni.

Tužilaštvo smatra da je na sva četiri snimka u pitanju ista osoba, dok Neđeljko tvrdi da to - nije on.

Konačno, peti snimak je iz prodavnice u Dalmatinskoj, koji prikazuje unutrašnjost i uočava se kako ulazi lice u tamnom donjem delu trenerke, svetloj jakni i kreće se u prostoru oko kase, kupuje, plaća, a onda izlazi.

- Ovo sam ja na snimku i jedino se na njemu uočava boja odeće i vidi se da sam u crnom donjem delu trenerke i u beloj jakni sa sivim šarama, da mi je obuća crna bez belih pertli i da nema aplikacije na donjem delu trenerke - tvrdi optuženi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina