SVEDOČILE ŽENA I ĆERKA ŽRTVE: Istraga o ubistvu Milovana M. (52) kod Osečine, pre ubistva Radovan slao preteće poruke

Lj. P.

16. 10. 2020. u 20:58

СВЕДОЧИЛЕ ЖЕНА И ЋЕРКА ЖРТВЕ: Истрага о убиству Милована М. (52) код Осечине, пре убиства Радован слао претеће поруке

Žrtva: Milovan M.

U NASTAVKU istrage o ubistvu Milovana M. (na slici) iz sela Gunjaci kod Osečine, koja se vodi u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu, a za koje je osumnjičen Radovan S. (55) iz Novog Sada, u petak su saslušane supruga i kćerka žrtve.

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", žena ubijenog Milovana je kazala da je u njihovu kuću u Gunjacima dolazila policija i da se raspitivala o njenom mužu. Detalji o tome šta je još govorila zasad nisu poznati.

Branilac osumnjičenog Novosađanina, advokat Ivan Gvozdenac, takođe nije mogao nešto više da kaže o ovom slučaju, ističući da u interesu istrage ne sme da predočava pojedinosti i da je reč o vrlo stresnom slučaju za obe porodice.

Radovan S. se sumnjiči da je došao do kuće žrtve, a posle žučne rasprave između njih dvojice, iz prostorije u prizemlju, gde su se nalazili, odjeknula su dva pucnja.

Motiv krvavog zločina još se utvrđuje, a prema nezvaničnim informacijama, Milovan je, navodno, bio opsednut ženom osumnjičenog, i dugo ju je proganjao i uznemiravao. Navodno joj je slao i preteće poruke, a takvih sadržaja nisu bili pošteđeni ni članovi njene porodice.

Kakav je bio sadržaj tih poruka utvrdiće se veštačenjem kompjutera i mobilnih telefona osumnjičenog i njegove supruge, kao i ubijenog Milovana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)