TINEJDŽER VRŠNJACIMA PRODAVAO MARIHUANU Prijave protiv petorice maloletnika

Lj.P.

16. 10. 2020. u 14:38

NOVOSADSKA policija će nadležnom tužilaštvu podneti krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ТИНЕЈЏЕР ВРШЊАЦИМА ПРОДАВАО МАРИХУАНУ Пријаве против петорице малолетника

Foto: I. M.

Protiv još četiri maloletnika iz Novog Sada i Sremskih Karlovaca biće podnete krivične prijave za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.


Sumnja se da je sedamnaestogodišnjak svoj četvorici prodao marihuanu koju je policija pronašla kod njih. Pretresom njegovog stana, pronađeno je oko 680 grama ovog narkotika i dve digitalne vage sa tragovima droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život