GOVORIO JE DA MU POMAŽE DA SE IZVUČE IZ DROGE: Ko je zatvorenik koji je otkrio stravičan slučaj kasapljenja kod Obrenovca?

Novosti online

13. 10. 2020. u 21:36

RADOVAN je živeo u selu do pre par godina, a taj Aleksandar kog su zvali Mrkela je dolazio kod njega. Radovan mu je navodno pomagao da se "izvuče iz droge"...

ГОВОРИО ЈЕ ДА МУ ПОМАЖЕ ДА СЕ ИЗВУЧЕ ИЗ ДРОГЕ: Ко је затвореник који је открио стравичан случај касапљења код Обреновца?

Foto: Facebook

Ovako za "Blic" pričaju meštani sela Konatice kod Obrenovca u kom je prošle nedelje, u bunaru pronađeno telo Aleksandra R., čiji je nestanak prijavljen još početkom ove godine. Da se Aleksandrovo telo nalazi u bunaru u gotovo napuštenom delu ovog sela otkriveno je nakon što je Radovan V. zvani Raško, koji se već tri meseca nalazi u zatvoru, nekome otkrio tu tajnu, a onda je ona došla do zatvorskih čuvara i policajaca.

Policija se ubrzo uputila na lice mesta da proveri ovu informaciju i telo nestalog mladića zaista je pronađeno na mestu na kom je Radovan V. rekao da ga je bacio.

Meštani ovog sela poznaju oba mladića. O njima nemaju mnogo toga lepog da kažu. Dodaju da su bili problematični i da su godinama bili uživaoci narkotika i da su bili problematični.

- Radovan je živeo u selu do pre četiri, pet godina. Taj Mrkela, kako su zvali Aleksandra Ranđeloviča, je dolazio kod njega i Raško mu je navodno pomagao da se "izvuče iz droge". Pre da mu je pravio društvo u tom poroku - komentarišu za "Blic" Konatičani.

Kako kažu, Radovanova majka davno je umrla, pa su on i otac Vidoje prodali kuću i preelili se u Obrenovac.

- Otkad su se odselili mnogo ređe smo ga viđali, mada smo čuli da je i tetku prevario, pa je ona prodala kuću, a on uzeo pare. Ali se pričalo da je pokušao i da se izvuče, da radi, ali da se na kraju, opet vratio drogi. A ako je ponovo počeo, to znači da je ponovo bio nerazdvojan sa Mrkelom - kažu Konatičani.

Međutim, pre nekoliko meseci, Radovanov otac Vidoje poznanicima je, onako usput, pomenuo da "Mrkelu juri policija i da se sklonio u Bosnu".

- Negde u to vreme Raško je uhapšen i poslat u zatvor zbog nečeg što nema veze sa Mrkelom. Mi ne verujemo da je on ubio Mrkelu, već da su se zajedno drogirali, ovaj se predozirao, a on uplašio i bacio telo u bunar - konstatuju njihovi poznanici i dodaju da je pre nekoliko meseci "nestao" i Raškov otac, tačnije vratio se u Kuršumliju, odakle je rodom.

Telo pronađenog mladića poslato je na obdukciju i u narednih par dana biće urađen DNK test kako bi zvanično bilo potvrđeno da li je pronađen on. Obdukcija treba da pokaže da li je mladić ubijen, ili je preminuo od predoziranja, pa se Radovan njegovog tela otarasio tako što ga je bacio u bunar i zatrpao daskama.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)