"LUPAO JOJ JE NA VRATA, NIJE HTELA DA MU OTVORI": Komšije otkrile šta se događalo pre nego što je Milan UBIO Mariju

Novosti online

07. 10. 2020. u 22:39

DOLAZIO je na njena vrata, nešto su se svađali i on je otišao. Ali izgleda da je ostao ispred zgrade da je čeka da izađe.

ЛУПАО ЈОЈ ЈЕ НА ВРАТА, НИЈЕ ХТЕЛА ДА МУ ОТВОРИ: Комшије откриле шта се догађало пре него што је Милан УБИО Марију

Foto: Fejsbuk

Ovako pričaju komšije iz zgrade u Sterijinoj ulici u Pančevu u kojoj su juče, u kolima na parkingu, pronađena tela Marije S. (31) i Milana Ž. (41). Kako se sumnja, Živojinović je hicem iz pištolja ubio Mariju, svoju ljubavnicu, a potom sebi pucao u glavu. Oružje je pronađeno u vozilu kraj njihovih tela.

Tela Marije i Milana pronađena su u njenom "golfu", parkiranom u blizini zgrade u kojoj je živela sa dvoje maloletne dece.

Kobnog dana, ubijena žena nije se videla sa svojom porodicom koja inače živi u Kačarevu, odakle je Marija rodom. Nekoliko sati pre nego što je došlo do jezivog zločina, prema priči Marijih komšija, Milan je dolazio do njenog stana i nekoliko puta joj lupao na vrata. Međutim, kako kažu, ona je odbijala da razgovara sa njim.

HTELA DA GA OSTAVI, ON JE UBIO

- Dolazio je na njena vrata, nešto su se svađali, on je otišao, ali izgleda da je sačekao ispred zgrade da izađe. Mlađa ćerka joj je bila u vrtiću, a starija verovatno u školi. Kada je izašla ispred zgrade, on ju je sačekao i odvukao do auta gde ju je ubio. Verovatno nije htela više da bude sa njim, a njega je to naljutilo - priča jedna od komšinica.

Komšinica iz zgrade u kojoj je Marija živela, kada se oko 15 sati vratila sa posla, zatekla je jeziv prizor na parkingu. Pozvala je policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta.

Stanari zgrade dodaju da u zgradi nisu čuli pucnje, pa nisu mogli ni da zamisle šta se dešavalo na samo nekoliko metara od njihovih domova.

Foto: Facebook

UBICA BIO OŽENjEN, IMA DVOJE DECE

Milan Ž, za kog se sumnja da je ubio Mariju, a potom izvršio samubistvo, bio je oženjen i ima dvoje dece. Iza sebe ima još jedan brak. Kako nezvanično saznajemo, Marija i on bili su u tajnoj vezi za koju gotovo niko nije znao.

Zbog čega se odlučio na jeziv zločin koji je četvoro dece ostavio bez jednog roditelja, još nije utvrđeno, a istraga o ovom zločinu još je u toku.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)